Gebouw inspecties

U blijft als eigenaaar aansprakelijk....tenzij

Hello world

Vastgoed eigenaar ten alle tijden verantwoordelijk....


Wanneer u vastgoed in bezit heeft dat u verhuurd dan bent en blijft u  verantwoordelijk voor de veiligheid van het gebouw. Het is dan ook verstandig om periodiek uw gebouw te laten inspecterren door een onafhankelijke specialist, waarmee u kunt aantonen dat u er zelf alles aan heedft gedaan om het gebouw veilig te houden.


Tijdens een inspectie onderzoeken we wat er beter kan en wijzen we direct ook een verantwoordelijke aan. Met onze software lopen we alle crusiale wettelijke inspectiepunten na, maken foto's en omschrijven in de teksten wat er beter kan.  Ook wordt er direct een actie uitgezet ten duidelijk gemaakt wie deze actie moet uitvoeren. 


- Gebouw eigenaar

- Gebruiker(s) 

- Beiden

REACTIEVE HOUDING

WILT U UW VASTGOED UP TO DATE HEBBEN EN HOUDEN?

NANOC INSPECTIES BV


Heeft speciale software waarmee we uw gebouw haarfijn inspecteren. Onze medewerkers hebben deze inspecties uitgevoerd voor omgevingsdiensten, industriele bedrijven en vastgoed ondernemers.  Niet alleen de inspectie brandveilig gebruik maar ook opslag gevaarlijke stoffen, zonnepanelen of dak inspecties worden met onze softwaware goed geregistreerd waarmee we uw bewijs leveren dat u er alles aan doet om uw gebouw veilig te houden.

Meestal gaat het goed maar het kan ook goed fout gaan waar u zonder bewijs dat u er alles aan doet om uw gebouw veilig te houden zomaar aansprakelijk kan worden gesteld voor de schade en eventuele slachtoffers.

Ook verzekering maatschapijen keren de schade niet uit wanneer u niet ook zelf er alles aan heeft gedaan om schade te voorkomen en het gebouw veilig te houden. 

Maak een afspraak voor een NUL inspectie als startpunt...

 
 
 
 
unsplash