Carbon footprint

Duurzaamheid moet je zelf doen

Carbon Neutral logo

ONS VERVOER


Onszelf vervoeren dat blijft altijd een uitdaging.

Het  moet efficient zijn en we moeten meetmiddelen kunnen meenemen.  Er is dus best een beperkte keuze als het gaat om voertuigen. 

Toch hebben we gedacht aan een volledig elektrische auto die ons naast ons werk, ook prive goed kan dienen, zonder dat we het milieu belasten. 

Onze elektrische voertuigen worden zo veel als mogelijk geladen met onze eigen zonnepanelen maar soms lukt dat even niet


Onze keuze is gevallen op de een elektrische ruime Volvo XC40 welke aan alle wensen en gemakken voldoet. en dat is geen straf kunnen we je zeggen.

ONS KANTOOR


Daarom printen we nauwelijks en werken we volledig digitaal. 

Natuurlijk moet er wel eens iets worden geprint maar we zijn ons bewust van wat dit tot gevolgen heeft voor de natuur en alles om ons heen.


Ons kantoor is duurzaam ingericht en daar werken we ook naar. Zelfs onze koffie cups zijn duurzaam. 


Wanneer er toch geprint moet worden dan doen we dat op milieu vriendelijk ongebleekt en duurzaam papier. 


Wanneer je over je eigen duurzaamheid nadenkt kan er een hoop maar soms lukt het even niet en dat is ook niet erg.


Zolang je jezelf er bewust van bent wat jouw eigen impact is.


ONZE WERK


Ook tijdens ons werk als kwaliteitsborgers zien we steeds meer duurzame woningen ontstaan en word ons vaker verzocht om hierin mee te denken. 


Het is niet onze rol om advies te geven maar meedenken met de opdrachtgever, aannemer en bevoegd gezag over verduurzaming, dat doen we graag. 


Naast zonnepanelen en warmtepompen komen er steeds meer nieuwe technieken op de markt en wij maken er een sport van om steeds op de hoogte te blijven van wat er allemaal mogelijk is.


Per slot van rekening zijn en blijven we techneuten. 

Voor wie ons kent


Weet dat we tijdens ons werk steeds "duurzaamheid" in ons achterhoofd hebben, bij elke stap die we zetten. Niet alleen voeren we dat door in ons mooie kantoor maar we leven en denken ook volgens die richtlijnen. Per slot van rekening doen we dit voor generaties na ons.