Referenties


WAT ONZE OPDRACHTGEVERS OVER ONS ZEGGEN

VAKKUNDIG


De Specialisten van Nanoc Inspectties weten waar ze over praten. Zijn zeer integer en correct naar collega's en ketenpartners.

Junior medewerkers worden snel klaargestoomd en meegenomen in het vak. Met de verfrissende idieen brengen de specialisten echt wat mee. 


Adam Kohn

Omgevingsdienst Haaglanden


CONFRONTEREND


Door de inzet van Nanoc Inspecties konden we enkele VTH zaken duiden. De uitkomsten confronterend maar nodig om nodige maatregelen te nemen richting milieu criminaliteit. 


Laura Mattis

Gemeente West Betuwe


EDUCATIEF


Bij Nanoc Inspecties worden naast de inhoudelijke opdrachten ook een grote toegevoegde waarde meegenomen als het gaat om vastgoed inspecties. De ruime kennis en ervaring heeft ons echt geholpen.


Penie van Horst

Waterschap


TIJDBESPAREND


De inhuur van Nanoc Inspecties heeft ons veel tijd bespaart waardoor de lopende projecten eerder waren afgerond. Het is fijn dat de specialisten van Nanoc Inspecties met meerdere zaaksystemen ervaring hebben en de VTH processen en Omgevingswet goed kennen. 


Robert Bennett

Milieudienst Rotterdam Rijnmond


STRATEGISCH EN SCHERP


Door de inzet van Nanoc Inspecties kunnen we lopende prosessen rondom VTH en de Omgevingswet inhoudelijk een boost geven en worden medewerkers van de afdeling meegenomen in het werk en kennis overgedragen. Vooral de brede inzetbaarheid en kennis is erg fijn.


Philip Henderson

Gemeente Voorne aan Zee


SMART


Bij Nanoc Inspecties heeft men naast veel kennis van het bouwbesluit ook veel ervaring met VTH, Omgevingswet. Ook zien we met regelmaat slimme oplossingen tijdens het bouwproces op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. De specialisten leggen de vinger op de juiste plek. 


Anne Smith

Dominial 


Building with hands

WE KUNNEN OOK U HELPEN